А сега одиме малку појако на шипката монтирана во спалнта соба

Ако решите во спалната соба да монтирате шипка, не е лошо на мајсторите да им кажете дека дома чувате и мајмун.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.