А сега постариот брат ќе го направи трикот со исчезнување под ќебе

Мајката ќе снима, а ќерката ќе му направи една саботажа за паметење :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.