А сега турскиот професионален готвач ќе ви покаже како да си испечете месо покрај река

Предупредување: Можеби ќе бидат потребни мали измени во рецептот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.