А таткото после ќе се чуди зошто кафето му има необичен вкус :)

Може ќе ја викне и мајката, да удрат една партија квалитетна семејна кавга.

А виновникот ќе молчи за да не си го добие.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.