А вие мислевте лесно е да се биде инфлуенсерка?

И фотографирањето на храната за на Инстаграм си има свои финти и не поминува секогаш сѐ така лесно и безболно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.