А зошто во зоолошката нема Струмисаурус? Брзо да набавите еден!

Добар политички хумор 🙂. Да не се лутат ВМРО-вците, ги третираме подеднакво (клик тука).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.