Абе Џони, колку си смотан! Не се прави тоа така! Гледај!

Џони се обидуваше да помине под оградта, но не го собра, а имало и полесен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.