Аеродромот Чанги во Сингапур е најблаго речено импресивен

Повеќето аеродроми што ги посетуваме и не се баш некои архитектонски чуда. Многу плочки, неколку продавници, по некоја клупа и исклучително скапоцено кафе насекаде, мора да се помириме со тоа. Но тоа не е случај и во Сингапур, бидејќи аеродромот Чанги навистина вреди да се посети заради самиот себе. Дури и ако не мора да летате.