Африканка се зафркава со нас Македонците, кои сме многу оптимисти пред секој натпревар

И пак сме оптимисти, без разлика на резултатот со Австрија. Додека има и најмала, теоретска шанса, не губиме надеж!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.