Агресивните дечковци направија глупост во лифт

За жал друг плати за нивниот идиотизам.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!