Ајде душо стави го рачето тука!

Жестока шега која секој би го извадила од такт.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!