Ајде двете млади девојки да кажат по еден виц

Мора некој и да ги насмее луѓето на новогодишната општинска лотарија :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.