Ајде сега на стоматолог!

Тинејџерот само сакаше да се направи интересен на интернет, па заслужено ја доби престижната титула „Идиот на денот!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.