Ајде сите надвор! Цела фамилија!

Бидејќи во автомобилот е дозволено да се возат најмногу по двајца, а може и по повеќе, ако се членови на иста фамилија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.