Ако девојката ви го направи ова, треба 2 недели да спие на каучот

Може да се каже дека дечкото и одлично го поднесе ова…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.