Ако едно нешто дозна светот на ова Европско првенство, тоа е дека ние сме еден позитивен народ, со големо срце и широка душа

Вака се навива и вака се сака Македонија!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.