Ако имаш Тесла, точно ќе знаеш кој комшија што ти мисли и кој ќе пукне од љубомора што добро ти оди во животот

Овој сопственик на Тесла сподели снимка од една од многуте камери што ги има автомобилот. На снимката се љубоморните комшии, се разбира.