Ако на некој му фали велосипедот, еве му го во Автокоманда!

Необичен начин на транспорт на велосипед. Се надеваме дека не е краден.

Автор на видеото: Коки Цветаноски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.