Ако не сака да помине, само дај повеќе гас!

Смешен тоалет кој ги стимулира корисниците да пуштаат вода. Ако размислиш подобро, ова всушност е многу паметно решение за јавни тоалети.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.