Ако не си сигурен дали си ја нашол вистинската, пушти ја да помине преку ограда

Ако успее да помине, продолжи да бараш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.