Ако не учиш ќе пасеш овци! Средношколците од Ѓорче имаат и директна пракса

Автор: Анонимен

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.