Ако не ви се умира, спремајте 200 денари

Фотографијата е направена во Итната медицинска помош во Кочани. Испраќачот сакаше да остане анонимен.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.