Ако некој има проблем кој не може да го реши современото здравство, христијанскиот „свештеник“ Џон Мелор има решение

Некои луѓе до толку ја злоупотребуваат верата и наивноста на луѓето што праават чуда на настапите, какви ни Исус не правел во библијата. Ај што ја излечил цела Австралија, па отишол дури и во Шведска да направи некое чудо.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.