Ако немаш добар интернет дома, мора некако да се справуваш со осаменоста

Човекот отишол во градската библиотека по нови материјали за читање дома :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.