Ако немаш пари за вистински рели автомобил или барем за пристоен компјутер, мора да бидеш креативен

Звукот го вади оригинал, а и движењата исто така :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.