Ако одиш во визбата по ново шише ракија, мора да бидеш сигурен дека нема да паднеш по скалите. Човеков има јако решение!

Најлошо што може да ти се случи е да се стркалаш по скалите, но така само побрзо ќе стигнеш до посакуваната цел :).