Ако пукаш во кобра, подобро да бидеш сигурен дека ќе погодиш!

Човекот се обиде да ја застрела со пиштол, но прецизноста не му е јака страна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!