Ако работиш во бутик и бившиот ти, дојде да купи нешто

Секој си добива однос каков што си заслужил. Да видиме кој на крај ќе испадне победник :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.