Ако сакаш да јадеш цреши зимно време, ќе платиш дебело :)

Автор: Тони Илиевски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.