Ако си диџеј во петок навечер, забавата мора да продолжи, без разлика што готвела мајка ти за ручек

Диџејот најде решение за ситуацијата која многумина би ја опишале како безизлезна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.