Ако си испила доволно, дождот не може да те спречи да имаш забавен викенд со другарките

И да не се сеќаваш на ништо наредниот ден, не е проблем. Тука е интернетот да те потсети.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.