Ако си незгоден газда, очекувај вакво нешто од твоите потстанари

Со вода нема играчка. Ваква незгода може секому да му се случи, но проблем е санирање и чистење на истата. Тешко на тој што ќе чисти. А за материјалната штета ич да не дискутираме.