Ако сте заборавиле маска плавушата ќе ви покаже брзо решение

„Маската“ треба да биде и чиста…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.