Ако те мрзи да ринеш снег со лопата, има и други поинтересни начини да си го решиш проблемот

Тоа што овој начин е поскап на девојката очигледно не ѝ е проблем, судејќи според тоа што има паркирано во гаражата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.