Ако ТИ можеш да одбереш само 2 таблети, кои би биле тие?

Добро размислете што ќе одберете, затоа што нема враќање назад! Гласајте на анкетата, да видиме што најмногу посакува македонскиот народ.

Кои 2 таблети ги бирате вие?

View Results

Loading ... Loading ...