Ако Трансформери се снимаше во Русија, вака ќе изгледаше

Инаку ова не е глума туку само една забегана руска тепачка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.