„Ако треба крв ќе паѓа“: Гоце Делчев не ја дава земјата за жива глава

Се гледа дека човекот освен што е посветен земјоделец е и голем патриот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.