Ако вашата свадба не изгледа вака, не ме канете

Свадбите можат да бидат прилично забавни, особено ако вие сте трезни, а сите останати се пијани.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.