Ако живеете во населба полна со идиоти, често ќе ви снемува струја

Видеото е снимено во гето во Детроит, едно од најопасните места за живеење во САД. Просекот на убиства таму е 10 пати поголем од останатите места во САД.

Годишно во Детроит се случуваат по околу 14.000 насилни криминални престапи (убиства, напади, силувања и грабежи). Значи во просек дневно се случуваат по 38 насилни криминални дејства, па оттука, ако се шетате ноќе, најверојатно ќе наидете на некој ваков настан.