Актер во филмови за возрасни објаснува како изгледа типичен ден на снимање

Иако повеќето работни места имаат тенденција да бидат досадни, тешко е да не ве заинтригира каков е животот на порно сет од ден на ден.

Актер за возрасни се отвори за тоа како изгледа еден типичен ден на сетот, а некои од неговите откритија може да ве изненадат.

Дени Д порано беше во многу поинаква професија, вработен на градилиште без камери, светла и прекрасни девојки. Но, сè се смени откако тој заминал во Германија на Светското првенство.

„Неколку мои пријатели еден ден го видоа мојот п*нис и се пошегуваа дека треба да работам нешто со него, а не да работам на градилиште“.

Дени ги зел нивните зборови при срце и започнл да размислува дека може да се „проба“ во филмската индустрија за возрасни, почнувајќи од посета на неколку клубови за свингери за да провери дали има „самодоверба и способност да има с*кс пред странци“.

Градењето на неговата кариера во изминатите години бараше „многу работа“ и, исто како и во многу други индустрии,  Дени мораше да продолжи „да работи за подобри компании“ додека се искачи на скалата на успехот.

Размислувајќи за тоа како изгледа типично снимање, Дени, кој сега е продуцент, режисер и актер, откри:

„Најпрво спред да стигнеме на сетот мора да бидеме тестирани за с*ксуално преносливи болести. Потоа потпишуваме документи за согласност, и ја поминуваме целата законска процедура. Го читаме сценариото и го учиме текстот, а потоа девојката оди на шминкање и фризура“.

Тој продолжи:

„Потоа ќе имаме мала пауза за да се „измијат“ актерите, да јадат или било што и да им треба пред с*кс, и најпрво ги фотографираме с*ксуалните сцени, а потоа продолжуваме со снимање на видеото“.