Актерот од „Црниот пантер“ чиј живот прерано згасна минатата година дал изјава која денес ги прогонува неговите обожаватели

Актерот Чедвик Босман стана познат во својата улога во филмот „Црниот пантер“, научно-фантастичен филм од 2018 година во режија на Рајан Куглер, што е осумнаесетто продолжение во серијалот филмови од Марвеловиот филмски универзум. За жал 43-годишниот актер почина на 28-ми август 2020 година, од рак на дебелото црево со кој се борел уште од 2016 година. Неговите обожаватели забележаа морничава изјава изјава која актерот ја дал минатата година.

Кога новинарката го прашува за продолжението на „Црниот пантер“, Чедвик повторува „мртов сум“ неколку пати, а нвинарката му вели: „Не сме подготвени да бидеш мртов Чедвик.“ Иако актерот вели дека е „мртов“ затоа што не сака да ги открие информациите за вториот дел од „Црниот пантер“ сепак многу негови обожаватели беа вознемирени од изјавата, која за жал стана вистина.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.