Александар од Берово испеа една песна за времето кога стана хит на Мотика

Ова е видеото кое го воспева во својата песна :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.