Алексо, ај донеси по едно пивце со ручекот!

Алексо е многу паметен и послушен и знае како да го направи овој тежок период поподнослив. Позитив на денот!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.