Алкохолот и сообраќајот не одат заедно, особено ако сте двајца а имате само 2 тркала

Смешна незгода на мотор. Додека се движеа се беше во ред, но семафорот ги зафркна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.