Алкохолот ја охрабри бившата чирлидедрка да покаже еден трик во пабот

Едно е на трева на стадион, а сосема друга приказна е на мазен под и после неколку чашки алкохол.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.