Алпинизмот е интересна работа, се додека не почне да се распаѓа карпата!

Храброст или лудост?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!