Аматерскиот кечер наполни 21 година и роденденот си го прослави на свој оригинално-дебилен начин

Најамериканското видео што ќе го видите денес!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!