Американци почнаа тепачка додека панорамското тркало се врти

Операторот на тркалото и луѓето си правеа свои пресметки додека големата атракција продолжи да работи без соодветна контрола.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!