Американец изградил „Замок на ѓаволот“ кој зрачи со морничавост

Американецон Тони Велс кој работи како агент за недвижности во Калифорнија отсекогаш сакал да изгради нешто необично. Така дошол до идеја да го изгради „Замокот на ѓаволот“, но не во САД туку во Мексико. Замокот е исполнет со секакви морничави елементи и освен туристите кои го посетуваат од радозналост исто така доаѓаат и сатанисти, за да го видат делото на Тони.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.