Американецот станува на сабајле и наоѓа вистинско зомби во својот двор

Без глумење, без преправање и секако без видео монтажи. Девојкава зборува нешто за политика, а ни сама не знае на кваква дрога е и како завршила во дворот на човеко.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!